• In april 2015 heeft de kachel goed gewerkt. Op een geven moment ging hij uit onder het branden. Na controle bleek de gasfles leeg te zijn. In mei met een nieuwe volle gasfles de kachel niet meer aan te krijgen. Er zitten geen batterijen in onze kachel. Wat is de oorzak en hoe op te lossen.
    We maken de kachel aan door de standkraan 1/2 minuut ingedrukt te houden en dan te vonken.
    Alvast bedankt Huub

    Gesteld op 30-6-2015 om 20:34 in forum Trumatic SL3002 Misbruik melden
    • Hallo Huub...altijd goed gebrand en nu niet meer. Probeer eens het volgende... Ga in het donker in je caravan, neem wel een zaklantaarn mee. Je kan van te voren de behuizing van de kachel wegnemen als het nog licht is. Licht je zelf bij en doe het licht uit en druk gelijktijdig op de startknop, gaskraan moet je vergeten, dus dichtlaten. Het gaat alleen om de controle van het stroomkabeltje. Als dit lekt zie je blauwe vonkjes en daar zal je wat aan moeten doen, Je kan het stroomkabeltje losnemen en er een passend plastic slangetje overheen schuiven en daarna weer controleren. Ik heb dit in het voorjaar ook meegemaakt en het deze wijze opgelost. Ik wens je veel succes en hoor het graag van je. Groeten, Dick. Geantwoord op 1-7-2015 om 21:44

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • De brander eruit gehad. Bleek nagenoeg schoon , maar toch nog even met lucht doorgeblazen.
      Geen resultaat , terwijl je je vlammetje van de onsteking bij de knop zag.
      Het bleek datde kachel een slechte massa had. Nieuwe. Massa gemaakten de kachel doet het perfect. Geantwoord op 3-10-2015 om 15:25

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info