• hallo mijn kachel met automatische onsteking werkt goed maar de onsteking blijft vonken , en dan valt de kachel in veiligheid en de blazer stopt wat kan dit zijn de verwarming blijft werken

    Gesteld op 14-12-2015 om 14:56 in forum Trumatic S 3002 Misbruik melden
    • De blower (of blazer) heeft er volgens mij niets mee te maken want die wordt apart via het 230V net gestuurd, toch?
      M.b.t. het ontstekingssysteem: Neem aan dat de kachel al snel stilvalt na te zijn ontstoken en de brander dus niet meer werkt? Je schrijft: de kachel valt in veiligheid maar op het eind: de verwarming blijft werken..? Een tegenstrijdigheid lijkt me.
      Als de vonkautomaat blijft werken terwijl de waakvlam brandt duidt dit op vervuiling in het systeem, m.a.w. de vlam wordt niet heet genoeg en is waarschijnlijk meer rood dan blauw.
      Een expert inschakelen die het systeem zal demonteren en van binnen schoonmaken Geantwoord op 15-12-2015 om 00:22

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • bedankt voor het antwoord , wel ik zal proberen het juister te beschrijven . Ik doe de kachel aan de piezo tikt de kachel gaat aan en geeft warmte , dan blijft de piezo tikken tot de onstekingsregelaar stop en er een rood lampje veschijnt , en dan valt ook mijn blazer uit op 12 volt . de verwarming blijft dan gewoon branden en het wordt op stand 2 ongeveer 22 gr . Geantwoord op 15-12-2015 om 07:31

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info