• Goede dag. Heb een truma s 3002 me poezi onsteking. Hij vonkt goed maar gaat niet aan. Wanneer ik het kijkglaasje, beneden open maak en op knop druk, t.b.v. e gastoevoer, en dan een gasaansteker er bij houd dan brand de waakvlam en blijft dan branden en werkt de kachel normaal. Hierna heb ik met perslucht door het kijkglasgat gespoten en onder de caravan het bakje weg gehaald en ook met perslucht gespoten. Helaas kan ik hierna de kachel niet normaal op gestart. Wat ben ik nog vergeten of wat moet ik nog meer doen? Wie kan mij helpen. Vr. Gr. A.V.v.d.Berg

    Gesteld op 28-3-2015 om 23:18 in forum Trumatic S 3002 Misbruik melden
    • beste, zoals u ziet, heeft het doorblazen met perslucht geen goed gedaan.
      Heeft u nog ontsteking?
      Zo ja, dan vrees ik dat er roet uit de verbrandingskamer zich heeft vastgezet op de gassproeier of op de filter aan de ingang van de trumatic,ik vrees dat u verder zal moeten demonteren om alzo de filter te bereiken en kuisen. Ik heb ongeveer hetzelfde meegemaakt, bij mij zat het diafragma verstopt, dit zit bij een regelvijs op de gasleiding naar de sproeiers en is geborgd dus niet te openen. Ik heb met een fijne priem, vb lasectrode langs de gastoevoer het diafragma terug ontstopt gekregen, een werkje van enkele uren eer ik resultaat had, maar de aanhouder wint. Succes en laat iets weten
      gustaaf.dewaele65@telenet.be
      Geantwoord op 29-3-2015 om 12:37

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info