• hoi de trumatic c3400 bromt hard als ik hem aan zet,
    naar een tijdje bromt de kachel niet meer dan als de kachel op temparthuur is slaat hij niet meer zelf aan wat kan dit zijn en als we zelf niet kunnen repareren waar kan dat wel in de buurt van tilburg ik hoor graag en zo vast bedankt gr karin

    Gesteld op 26-4-2017 om 11:52 in forum Trumatic C 3400 Misbruik melden
    • Mijn man heeft alle stekker vebindingen schhongemaakt en de printplaat die in het zwarte kastje zit gereinigd. Zwarte kastje zit aan de kachel vast. De temperatuur knop van het regelpaneel kan je er aftrekken en de sensor die daar achter zit reinigen.
      Als hij bij ons op temperatuur is slaat de kachel af. Krijgen we het koud draaien we de knop naar een hogere stand. Soms slaat hij wel aan maar dan is de temperatuur ook wel flink lager geworden, maar kou vinden we niet leuk dus draaien we zelf aan de knoppen.
      Succes. Gr. Joke Geantwoord op 26-4-2017 om 12:49

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • heb zelfde probleem gekend zit meestal in de printplaat repareren kost zeker 300 euro als je al iemand kan vinden heb mijn tumatic verkocht voor onderdelen met zoveel onkosten beter een kachel plaatsen Geantwoord op 26-4-2017 om 13:38

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • kom uit tilburg en kan wel repareren maar waarschijnlijk printplaat
      heb diverse ondedelen maar geen printplaat deze zijn ook niet meer in de handel
      als je aan n tweede hands kunt komen betaal je al gouw 250 tot 300 euro
      je mag me altijd bellen 0624252729 Geantwoord op 2-5-2017 om 10:38

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info