• Ik heb een fietsendrager touring 2 van anwb. Helaas krijg ik de sleutel van het slot niet omgedraaid . Blijft vast zitten. Zie ik iets over het hoofd.?

    Gesteld op 22-5-2020 om 18:56 in forum Travel en Co Fietsendrager Misbruik melden
    • Ik sta op het punt naar huis te gaan en het slot vd Touring 2 werkt niet. Gebruik het voor de 2e keer. Doe alles volgens handleiding. Valt mij zwaar tegen van dit ANWB product. Geantwoord op 17-9-2021 om 17:53

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bedoeld u het slotje van het schuifstukje op de trekhaak,alleen een halve slag draaien, dan open of dichtschuiven, en dan de sleutel weer een halve slag terug doen. Je kunt hem dus niet geheel omdraaien op dat schuif ding! Succes Geantwoord op 6-9-2023 om 19:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Helaas lukt die halve slag draaien niet, al geprobeerd met olie in te spuiten (voor zover mogelijk), maar lukt niet. Sleutel zit muurvast en is niet verbogen, Geantwoord op 6-9-2023 om 19:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Probleem opgelost: De " hefboom" van de drager eerst nog geheel omlaag trekken/duwen, dan kan de sleutel wel omgedraaid worden en de drager verwijderd.
      Alle reacties bedankt ! Geantwoord op 21-9-2023 om 17:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoe kan de hefboom geheel omlaag of omhoog als de drager op slot staat? Dat is juist het probleem, het slotje staat op rood en de sleutel is niet om te draaien en dus de hefboom niet te gebruiken. Alles aan de drager is prima maar het slot is waardeloos en de sleutels stellen niks voor, ik kan toch niet voor eeuwig met de fietsendrager blijven rondrijden? Geantwoord op 13-10-2023 om 13:01

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Mijn schuifslot van ANWB fietsendrager zit vast. Daarmee kan ik de hefboom niet naar boven trekken om de fietsendrager van de trekhaak te halen. Het slot draait moeizaam (met waterpomptang voorzichtig gedraaid) en krijg de sleutel uiteindelijk wel in de stand dat het sluifslot verschoven zou moeten kunnen worden in de vrije stand om de fietsendrager van de trekhaak te halen. Niet dus.
      Iemand een tip?
      mvg, paul Geantwoord op 10-2-2024 om 18:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Beste,
      Ik heb dat ook gehad, ik heb een hamer gepakt en daarmee een paar tikken op de schuif gegeven en tegelijker tijd aan het sleuteltje draaien, toen kon ik het sleuteltje verdraaien.
      Volgende week ga ik ff kijken wat het probleem is. Geantwoord op 23-2-2024 om 10:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info