• Hoe kom je in de bios van de Click mini? Mijn tweede batterij van het toetsenbord laadt namelijk niet meer op.
    Nu windows 10 erop staat krijg ik steeds een melding van u heeft onvoldoende virtueel geheugen.
    Snap dus niet microsoft/windows geen rekening mee houdt dat de machine maar 2Gb werkgeheugen heeft.

    Gesteld op 26-8-2018 om 15:04 in forum Toshiba Satellite Click Mini L9W-B Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem, iedere keer "onvoldoende geheugen". Alles van Windows eruit gegooid en de flash google browser erop gezet. Nog steeds te weinig geheugen ondanks uitbreiding in het systeem. Wat een slechte beurt van Microsoft/Windows. Voor mij nu alleen een chromebook. De kwaliteit van de Toschiba click mini is eveneens van een dramatisch niveau. Voorheen was het hommeles met de HP computer. Met updating naar een nieuwere windows versie kreeg je ook de nodige problemen. De jonge dure laptop ging uiteindelijk tenonder aan een virtueel infarct. (black screen). Geantwoord op 29-10-2019 om 14:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info