• Wanneer ik met deze ontvanger wil opnemen dmv een usb stick kan ik slechts opnames van twee uur lang maken. Hoe komt dit?

    Gesteld op 11-11-2010 om 18:40 in forum Topfield TF 7700 HSCI Misbruik melden
    • dat klopt, ik heb hetzelfde probleem, ik heb een sony stick van 16GB,en ik kan er verschillende opnames van minder dan 2 uur op maken dat werkt perfect.Als ik echter probeer een opname van langer dan 2 uur probeer te maken en ik kijk ondertussen naar dezelfde zender ;dan werken de eerste 2 uur goed maar dan gaat het mis met de synchronisatie tussen beeld en geluid, vervolgens hoor ik enkele keren een vervaarlijke kraak en tenslotte herstart de ontvanger spontaan en is de opname die bezig was volledig van de stick verdwenen.Ik heb dit herhaalde malen geprobeerd steeds hetzelfde scenario.Ook heb ik verschillende USB sticks moeten proberen voordat hij er één herkende (de sony dus).Ik heb verschillende HD schijven geprobeerd maar hij herkent er geen ene , hoe ik ze ook formatteer of initialiseer op mijn computer.Ze initialiseren of formatteren via de receiver zelf gaat natuurlijk niet want hij ziet de schijf niet.Ik heb ook de verschillende versies firmware in mijn receiver geprobeerd , de één al catastrofaler dan de ander, er is géén oplossing voor dit probleem tot nu toe denk ik.A
      Ik ontvang al de HD zenders op mijn TF7700HSCI maar daarvoor heb ik wel mijn LNB moeten vervangen ongeveer 3 tot 4 jaar geleden toen ik het toestel kocht.Nu zullen wel alle LNB 's die ondertussen verkocht worden stilaan HD compatibel zijn. Bovendien is de originele (fabrieks) transponderlijst niet volledig.Je moet dus zelf een lijst consulteren en uitzoeken welke transponders je wil.Die voeg je dan bij in de lijst in je topfield als ze er nog niet instaan.De meest complete lijst met transponders die ik ken is die van Lyngsat
      ( Klik op deze LINK ) daar kijk je bij Astra en Astra3 voor de zenders en HD zenders van TVVlaanderen.

      Groeten

      Giekegenieke
      Ingenieur electronica en satelliethobyist


      Geantwoord op 22-8-2012 om 14:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info