Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 64 Naar de handleiding
Deutsch Gebruiksaanwijzing 78 Naar de handleiding
61532

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum aan andere eigenaars.

Spelregels
1

Forum

Topfield-TF-5000-CI

Zoeken resetten

  • hoe veel knalen Gesteld op 15-3-2013 om 23:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik ontvang geen ned 1,2,3 rtl4,5 sbs6 maar wel bvn en duitse zenders. via canal digitaal. In januari nog wel en nu niet.weet iemand hier iets op? Het is vanuit zweden
    Gesteld op 28-4-2012 om 20:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Sinds 28 april 2011 16:00 uur ontvang ik op mijn Topfield 5000CI de RTL zenders en Veronica niet meer (zijn zenders van Astra transponder 12343). Bellen met CanalDigitaal lukt mij ook niet gezien zij melden dat de rij met wachtenden te lang is.
    Heeft iemand hetzelfde probleem of heeft een oplossing hiervoor?
    Mvg, Gerrit Gesteld op 1-5-2011 om 12:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb eerst heel veel door mij ongebruikte of niet te ontvangen zenders gewist en daarna opnieuw zenders later zoeken op de ASTRA en toen ontving ik veel meer tv zenders dan daarvoor. Tussen de nieuw ontvangen tv-zenders stonden toen wel de gezochte tv-zenders op de nieuwe plaatsen. Toen nog even verplaatsen naar de oude plekken en de verkeerde/oude weer wissen. Het lukt dus wel met de TF5000CI. (Ik had heel veel tvzenders binnengehaald van andere satellieten en blijkbaar zat daarom mijn apparaat iets te vol)
      Succes. Geantwoord op 1-5-2011 om 16:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde probleem, en ik denk dat ik er achter ben gekomen wat het kan zijn:

      Mogelijk geen beeld op Comedy Central, Kindernet, Discovery sd, Eurosport sd, Hustler TV, RTL 4 sd, RTL 5 sd, RTL 7 sd, RTL 8, Veronica en Disney XD.

      CanalDigitaal is verplicht een zo goed mogelijke beveiliging te gebruiken. Hierdoor zijn regelmatig updates noodzakelijk om deze beveiliging te waarborgen.
      Sinds 28 april is er op transponder 97, waar onder andere de RTL zenders op worden uitgezonden, een nieuwe update van de beveiliging actief.

      Niet gecertificeerde apparatuur met verouderde software kan hier niet mee overweg en gaat op “zwart”. Er is geen beeld op deze zenders in dit geval.
      Indien u niet zeker bent of u in het bezit bent van een gecertificeerde ontvanger, kijkt u dan in onze lijst met gecertificeerde ontvangers op ons overzicht.

      De bedoeling is dat de beveiliging toegepast wordt op alle zenders van CanalDigitaal op korte termijn, de verwachting is eind mei 2011.

      Voor oudere satellietapparatuur wordt in de regel, door de fabrikant geen software update meer gemaakt. Misschien bent u geïnteresseerd in een nieuwe CanalDigitaal HD-satellietontvanger die de zenderlijsten zelf automatisch inlaadt?
      CanalDigitaal biedt trouwe abonnees een korting aan bij aanschaf op satellietapparatuur, welke beschikbaar is in de CanalDigitaal webshop.

      Ga naar Mijn CanalDigitaal voor een overzicht van onze HD-satellietontvangers en de verschillende kortingen.
      Daar klik je op 'Supervoordeel voor abonnees' om een klanten-kortingscode per e-mail te ontvangen. Die code gebruik je vervolgens in je winkelmandje bij het afrekenen in de CanalDigitaal hardware-webshop.

      Dit staat op canaldigitaal.nl onder veel gestelde vragen. Blijkbaar is de topfield tf5000ci geen gecertificeerde ontvanger.
      Geantwoord op 8-5-2011 om 18:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • het komt er dus op neer dat je maar een andere ontvanger moet kopen. Misschien moet canal digital eens gaan inventariseren welke abonnees een topfield hebben en deze mensen eens een goede aanbieding doen zoals er eind vorig jaar is gedaan aan diverse klanten een hd ontvanger voor maar 25 euro. wij zouden hier heel erg mee geholpen zijn. Geantwoord op 22-5-2011 om 15:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik heb een topfield (die het nu dus bijna niet meer doet) maar ook nog een oude Philips DSX 6071 die gewoon alles uit blijft zenden deze is veel ouder dan de topfield . Waarom blijft deze het dan wel doen??Geantwoord op 22-5-2011 om 15:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Sinds 26 mei 2011 ineens alles weg,zelfs geen Ned-1-2-3 meer, alleen BVN en de vrije zenders. Heb je net bij CanalDigitaal een jaarabonnement genomen en ben je met vakantie in het buitenland krijg je geen beeld meer. Ik ben benieuwd op mijn vraag naar CanalDigitaal of ik mijn geld terug gestort krijg. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat dit zo maar kan en is hier juridisch niets tegen te doen.

      HenkGeantwoord op 29-5-2011 om 22:12

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hallo Gerrit,

      Ik ben ook het internet aan het af zoeken of er meer mensen dit probleem hebben. Zelf heb ik sinds 25 mei dit jaar ineens alle gecodeerde zenders op zwart staan en ontvang alleen nog BVN en de vrije zenders. Hierover contact gehad met CanaDigitaal en zij sturen je gewoon het bos in of anders gezegd zoek het maar uit! Dat dit allemaal zomaar kan snap ik niets van. Zelf ga ik volgende week contact opnemen met de consumentenbond en vragen of ik ze juridisch kan aanpakken.
      Mvg. HenkGeantwoord op 2-7-2011 om 16:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hoe krijg ik sbs 6 en veronica net 5 en andere zenders weer terug Gesteld op 29-4-2011 om 14:22

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • op de site "ikverhuismee.tv" staat dat je naar "fastscan" moet gaan, maar op de topfield 5000ci bestaat dat niet... moet er dan een update komen? via wie? waardeloos dat je als abonnee niet geholpen wordt. canal digitaal verdient wel aan ons, gr bs Geantwoord op 30-4-2011 om 20:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik krijg de zenders van canaal digitaal er niet meer op wat moet ik doen om ze weer terug te krijgen Gesteld op 29-4-2011 om 11:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • ik heb het zelfde probleem.. melding maken bij canal digitaal.. schijnt dat deze model een update nodig heeft.. duurt me allemaal veel te lang bij die lui.. Geantwoord op 30-4-2011 om 20:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Is er misschien iemand die de handleiding van de Topfield TF 5000 ci wel al in zijn bezit heeft?? kunt u mij deze dan doorsturen zodat ik weet hoe het apparaat werkt??
    Bij voorbaat dank voor de moeite.
    Groetjes Diana Gesteld op 4-6-2009 om 17:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • heb jij inmiddels een handleiding gevonden/gekregen?? is die door te sturen??
      graag reaktie,

      groeten, seine schoemaker seinejg@hotmail.com Geantwoord op 11-9-2010 om 19:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Topfield TF 5000 CI handleidingen

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

  • lees eerst de handleiding door;
  • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
  • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
  • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
  • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
  • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
  • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info