• mijn stroomgroep start vrijwel direct maar valt na enkele seconden uit ( soms na 30 seconden af langer ), bougie is reeds vervangen zonder resultaat, ook benzine vervangen.

  Gesteld op 10-7-2018 om 14:32 in forum Topcraft Generator Misbruik melden
  • Bij mij is het net hetzelfde. Onlangs heb ik de carburator vervangen en werkte hij weer perfect, voor een paar dagen. Het is zeer raar want na enkele keren te proberen werkt hij wel terug. Iemand een oplossing? Geantwoord op 30-4-2019 om 20:16

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
  • Dikwijls is de bougie de oorzaak, doordat bij het warm worden de vonk ontsteking onderbroken wordt en zoals al vermeld olie niveau kan te laag zijn.
   Probeer eens een alternatieve bougie type uit de auto wereld, had hetzelfde probleem ook gehad. . Geantwoord op 24-7-2019 om 10:42

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Kijk naar het oliepeil,na dat de motor is gestart is de olie verspreid in de smeerkanalen,en daardoor zakt het oliepeil en de elektrische oliepellImeter onderbreekt en stopt de motor.JDW. Geantwoord op 26-7-2019 om 23:11

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info