• hallo mijn vetilatierad is ook stuk waar kunnen we die kopen????

  mvg avo

  Gesteld op 22-4-2013 om 21:41 in forum Topcraft TCVK 1402 Misbruik melden
  • M.,
   Ik lees dat bijna een jaar geleden uw ventilatierad van uw verticuteermachine stuk was. Hebt u ergens een nieuwe kunnen bestellen en zo ja, bij wie.

   Met vr. groet,
   S. Dijkstra. Geantwoord op 14-3-2014 om 16:22

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
  • Ik heb het opgelost met de ventilator uit een versleten haarfeuner. Het asgat uitgeboord met diameter 9.5 mm en de ziel terug versterkt met 2 componenten plastic. Dit werkt tot nu toe prima. Geantwoord op 14-3-2014 om 17:42

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info