• Heb de Topcraft TPWC/2013NL. Wilde mijn autoband op druk brengen maar lucht ontsnapte in het binnenwerk van het apparaat. Als ik hem open maak verlies ik de garantie ben ik bang. Weet iemand hoe ik hier het best mee om kan gaan? Bedankt.

  Gesteld op 23-2-2014 om 19:35 in forum Topcraft Power and air station Misbruik melden
  • Heb 'm toch maar uit elkaar gehaald. Het kunstofwieltje/radertje wat in de compressor meedraait heeft tegen de slang geschuurd en er een gat in geslepen. Nu maar zien hoe ik de klantenservice van Top-craft vindt. Ben benieuwd of de garantie nog geldt als ie gedemonteerd is geweest. Het is overduidelijk een assemblagefout. Anders snijd ik de slang door en zet er een pijpje tussen. Een nieuwe slang is geen optie omdat de verbindingen volgens mij geperst zijn. Geantwoord op 2-3-2014 om 14:32

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Mr met alle respect maar normaal gezien kunt ge er nergens mee naartoe en het zal zeker niet onder de garantie vallen als ze zien dat u er zelf aan gefoefeld hebt ! lees het instructie boekje eens!!!! Geantwoord op 18-9-2015 om 08:19

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info