• Hallo, Ik heb deze week de tomado tm5531 oven gekocht en ook hier mislukt de cake en pizza's .. De temp had ik al lager gezet(100 graden) en dan nog nog lukt het niet en is de cake binnen 20 minuten verbrand terwijl er op de verpakking staat 55/65 minuten ... De pizza was ook keihard en bovenop was het goed ! Tja kon ik eindelijk een over kopen en heb ik dit niet blij dus !!! En nu zou je het kunnen terug brengen ? En welke oven werkt wel goed iemand een idee ?

    Gesteld op 7-2-2015 om 18:47 in forum Tomado TM-5529 Misbruik melden
    • Geachte mw,

      Er zijn zoveel klachten over deze oven dit is gewoon verschrikkelijk ik heb hem ook gekocht en 3 maal een cake gebakken op 3 verschillende manieren niks lukt.
      Je kan zoveel klachten insturen maat tomado laat niks van zich horen en wij zitten ermee, nu heb ik besloten als er meer mensen zijn om naar radar te gaan of radar te bellen.

      vriendelijke groet
      Marian Nihot Geantwoord op 7-2-2015 om 19:56

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ik ga deze week terug naar de winkel en hoop dat ik het retour kan doen ! weet niet of dat mogelijk is ! Weet zo ook niet waar ik naartoe kan mailen met een klacht ... Hoop dat ik mijn geld terug kan krijgen en een andere oven kan kopen die wel goed werkt .. als er zoveel klachten zijn snap ik niet dat het nog verkocht mag worden .. Geantwoord op 7-2-2015 om 22:14

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde euvel bij "Bestron "
      Ik wil nu een maatje groter kopen, misschien lukt de cake dan,
      maar ze zijn op het ogenblik veel te duur.
      Geantwoord op 12-2-2015 om 12:47

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info