• Hallo,
    Een tijdje geleden kocht ik deze oven bij Marskramer in Horst.
    Ondertussen heb ik vandaag voor de derde keer geprobeerd om een cake te bakken.
    Maar om de een of andere reden wil het maar niet lukken, ik ben in staat om het ding terug te brengen, en die gebruiksaanwijzing stelt ook niks voor, het enige dat er voor mij uitspringt zijn de veiligheidswaarschuwingen. Maar niks geen gebruiksaanwijzing.
    Mijn cakevorm loopt steeds over, verder heeft hij een veel te hoge temperatuur, zelfs op 145 graden gaat het niet goed. verder weet ik bij god niet of bij het bakken en de boven en de onderwarmte aanmoeten. Help me aub, ik wordt hier moedeloos van.
    ps ik ben 60 en bak al mijn hele leven, maar dit heb ik nog niet meegemaakt.
    Alvast bedankt voor uw reactie,
    met vriendelijke groet
    Jo Lepsi

    Gesteld op 20-12-2014 om 20:41 in forum Tomado TM-5529 Misbruik melden
    • heb hetzelde probleem maar ik heb de oven op 140 gezet de cake op het rooster de 4e stand van onder en de warmtebronnen niet onder en boven aan maar alleen onder.
      vriendelijke groet
      Marian Nihot Geantwoord op 21-12-2014 om 16:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info