• augustus 2012 TomTom via 125 gekocht bij BCC.
    Vanaf het begin kwamen tijdens hetrijden meldingen tussendoor dat de accu leeg was en moest laden. Uiteeindelijk toch maar bij BCC gemeld en die hebben hem naar Tom tom opgestuurd.
    Uit de reparatie bon bleek dat ze nieuwe softwarte hadden geinstalleerd.
    Imderdaad de foutmelding kwam niet meer voor. Echter veel van allang bestaande wegen werden niet meer herkend. Toen ik ging nakijken bleek dat er de kaart v 855.3019 stond geinstalleerd. Die is van september 2010!!! Dat vind ik geen oplossing.
    Update via de computer blijkt nu ook niet mogelijk. Krijgt geen contact. Hoe verder?

    Gesteld op 23-3-2013 om 17:12 in forum TomTom via 125 Misbruik melden
    • Ik heb ook de Via 125. Twee maal per jaar kun je de nieuwste kaart tegen betaling downloaden bij TomTom. Tijd: afhankelijk van je verbinding ongeveer 3 uur. Je betaalt per creditkaart of per Ideal. Let op de usb uitgang niet in een HUB steken, maar rechtstreeks in je computer of laptop. Geantwoord op 23-3-2013 om 17:31

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info