• Ik heb een Thetford N3000 koelkast in mijn camper. Het tafelmodel. Deze is drie jaar oud en het is er een die je handmatig moet instellen op 220V - 12V of gas. Dat vind ik lastig en nu wil ik de display bestellen (art.nr. 691108) waarmee de koelkast, als ie op automaat staat, altijd de juiste energiebron kiest. Ik kan die display bestellen, overigens, na uitvoerig onderzoek schijnt mijn koelkast er voor geschikt te zijn, maar ik zou die graag zelf in willen bouwen. Heeft iemand daar ervaring mee ? Is dit een heel ingewikkelde klus ?

    Gesteld op 8-4-2022 om 14:27 in forum Thetford N 3000 series Misbruik melden
    • Heb vorig jaar het bedieningspaneel moeten vervangen. Niet heel lastig. De schroeven zitten aan de voorkant aan de zijkanten van het display, je moet dus de folie die erop ligt iets weg duwen.
      Wel moest ik ook aan de achterzijde, bij de brander, de module vervangen. Ik had nml getest met een bedieningspaneel van een andere camper maar dat werkte niet. Dus vraag ff goed door, anders ben je nogmaals een dik bedrag kwijt.
      Overigens, we laten de koelkast de hele zomer op gas draaien. Geen omkijken naar, af en toe de brander goed schoon blazen. Geantwoord op 8-4-2022 om 14:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo, wat leuk dat je me zo snel een antwoord kon geven. Als ik het goed begrijp, schroef ik het bestaande display dus, dan kan ik het wegnemen, en de nieuwe er in plaatsen. Is dat dan stekkertjes aansluiten? Meer niet?
      Jullie laten de koelkast de hele zomer op gas draaien, staat ie in een camper of in een caravan ? Want als je bij een tankstation komt, moet ie uit hebben ze me geleerd. Want er is dan open vuur onder de koelkast..
      In elk geval: hartelijk dank voor je snelle antwoord !

      Han Geantwoord op 8-4-2022 om 15:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hi, het is inderdaad display eruit en dan de stekkertjes losmaken en wisselen. Ik zocht me rot om de schroefjes, die zitten dus aan het uiteinde onder de folie. Even de eindjes opwippen.
      Wij hebben de koelkast in een camper. De flam zit in een metalen box, dus open vuur?? Geantwoord op 8-4-2022 om 15:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb inderdaad geen vlam gezien toen ik de roosters aan de buitenkant er af had. Dus neem ik aan dat er geen open vuur is. Er wordt wel voor gewaarschuwd, vandaar dat ik daar rekening mee hield. Het gasgebruik van een koelkast valt reuze mee denk ik het lijkt me in ieder geval voordeliger dan het display.
      Geantwoord op 8-4-2022 om 16:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info