• Onze Thetford koelkast koelt slecht op zowel gas als electra. Vlam lijkt goed maar probleem is er dus ook met 220v. Op 12v hebben we m nooit staan. Vriesvakje een beetje ijs maar ijsblokjes maken duurt minstens een dag. Koelkast rond de 15 graden bij buitentemperatuur van 20 graden.
    Ze zeggen dat op zijn kop zetten helpt? Klopt dat?

    Gesteld op 17-4-2018 om 20:02 in forum Thetford N 3000 series Misbruik melden
    • Onze koelkast N 3000 serie, 3 jaar oud, koelt ook slecht. De fabriek al 2 x gesleuteld en vorig jaar alle electronica vervangen, maar nog steeds problemen met koelen. Als de spanning op de camping lager dan circa 195 volt is ( normaal 220) begint de koelkast ook te flikkeren of koelt slecht.
      Mijn koelkast gaat er uit ben het na 3 jaar zat, nu 14 gr.
      Geantwoord op 26-7-2018 om 20:54

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • We hebben ook Thetford N3000 koelkast, 3 jaar oud en regelmatig uitdaging om m goed gekoeld te krijgen. We zijn permanent op Kreta en hebben m altijd op gas, bijna nooit op 220v en nooit op 12v.
      Soms doet ie het 2 weken probleemloos en dan plots is die warm. Ik zet m dan uit en start m een uurtje later weer op. Dat helpt meestal. Soms speel ik wat met de sterkte, van 4 op 3 zetten of andersom. We hebben er nu een ventilator in zitten en dat lijkt ook te helpen. Maar soms is het net of de koelkast na verloop van tijd een 'bel' creëert. Geantwoord op 26-7-2018 om 21:26

      Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info