• Mijn Thetford N3000 is plots raar beginnen doen na 1 maand aan de stroom op de camping in Spanje. GEEN FOUTCODES!
    Buitentemperatuur overdag +/-25 graden, 's nachts +/-16 graden.

    Ik dacht eerst aan een te lage of fluctuerende spanning en heb hem dan maar manueel op gas gezet, maar dit hielp niet. Ook op gas koelde hij niet. Nochtans zichtbaar en hoorbaar een vlammetje en warm vanachter. Ventilatieroosters weggehaald voor alle zekerheid. Niets hielp.

    Na hier de tips te hebben gelezen heb ik hem toen 1 uur afgezet. Daarna opnieuw AES elektriciteit stand 3. De volgende morgen koelde hij weer normaal en had ik ijsblokjes in de vriezer.

    Dat ging 3 dagen goed tot vandaag. Opnieuw alles ontdooid, zowel vriezer als koelkast. Keihard op gas gezet, 3 uur later nauwelijks verschil. Nochtans hoorbaar en zichtbaar vlammetje. Alles nat in het vriesvak.

    Ik zet de Thetford nu weer 1 uur af. We gaan zien.

    OK als de spanning op het elektriciteitsnet van de camping teveel zou zakken, maar wat ik niet begrijp is waarom de ijskast dan niet overschakelt op gas. Hij werkt zelfs niet als ik 'm manueel op gas zet. Wtf?

    Gesteld op 27-4-2023 om 00:08 in forum Thetford N 3000 series Misbruik melden
    • Update: na 1 uur te hebben afgezet opnieuw aangezet. De volgende morgen werkte alles weer normaal. Momenteel stand 2 AES elektriciteit. Geantwoord op 28-4-2023 om 13:19

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info