• Ik heb 2 digicorders , als ik op de digicorder waar de TV is aangesloten een programma wil opnemen ze allebij worden geactiverd voor opname . Als ik voor opname de andere kies , is het alleen die de opname doet is .Hoe komt dit ?

    Gesteld op 12-10-2021 om 17:58 in forum Telenet DC-AD2200 HD Digicorder Misbruik melden
    • ik denk als je digicorder aangesloten is op internet is de kans groot dat de twee digicorder samen werkt op een net. probeer een van je digicorder alleen op kabel en een op internet aan te sluiten.
      het is maar een idee. proberen is geen probleem en ook geen kwaad.
      veel succes.



      Geantwoord op 21-10-2021 om 19:11

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ja inderdaad, de beide digicorders staan gekoppeld via mijn netwerk .De bedoeling is om opname te doen op de een of de andere digicorder zonder dat het TV toestel moet aanstaan.Als ik de opname wil instellen op een ander toestel buiten het mijne waar ik aan het kijken ben , lukt de instelling perfect , maar als ik mijn toestel een programma wil opnemen neem het ander toestel dit ook automatisch op zonder dat ik het moet selecteren , Dat is mijn probleem . Geantwoord op 22-10-2021 om 16:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info