• Waar moeten wij nu naar toe als de watertank lek is?
    De garantie is verstreken , (01-05-2013) gekocht.
    Goed waardeloos zo'n duur apparaat.

    Gesteld op 23-1-2016 om 13:02 in forum Tefal GV7340 - EXPRESS COMPACT ANTI-CALC Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde bij de hand. Garantie net verstreken en nu is de watertank lek. IK heb de onderkant en de grijze "zool" waar het strijkijzer op rust eraf gehaald, maar ik krijg de tank er niet af. Wie weet hoe dat moet??? Als dat lukt kan ik neen nieuwe tank zien te kopen en de kapotte vervangen. Geantwoord op 20-10-2016 om 13:40

      Waardeer dit antwoord (31) Misbruik melden
    • Tank zit er op gelijmd. Als hij lekt zal de lijmverbinding niet meer in orde zijn. Met enige kracht zal het doorzichtige gedeelte van de witte basis af te breken zijn. Aangezien de plasticsoort PP (polypropyleen) is, zal het opnieuw lijmen heel moeilijk zijn. Zelf * getracht dit te lijmen met een speciale hiervoor bedoelde cyano-acrylaatlijm met primer ( een zogenaamde weekmaker) van een gerenommeerd merk, echter dit liet weer los ondanks nauwgezet volgen van de lijminstructie. (* repaircafé vrijwilliger). Geantwoord op 7-12-2018 om 22:24

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info