• er komt bruinwater uit mijn stoomgeneratoor ?????????????

    Gesteld op 28-1-2015 om 10:20 in forum Tefal GV7091 - EXPRESS COMPACT Misbruik melden
    • Onderhoud; Zorg voordat u aan het onderhoud begint, dat de stekker van het apparaat uit het stopcontact is gehaald en dat de strijkzool, de stoomtank en het strijkijzerplateau zijn afgekoeld (wacht na het strijken ten minste 2 uur). Gebruik geen schoonmaak- of ontkalkingsmiddel om de strijkzool of het basisstation te reinigen. Houd het strijkijzer of het basisstation nooit onder de kraan. Het basisstation reinigen: • Veeg de plastic delen van tijd tot tijd af met een vochtig doekje. Onderhoud van de stoomtank (1 keer per maand): • Opmerking: Om te zorgen dat de stoomtank efficiënt blijft werken en er geen kalkaanslag ontstaat, moet u de stoomtank na 10 keer gebruik (ongeveer 1 keer per maand) spoelen. • Controleer of de generator koel is. De stekker moet ten minste 2 uur lang uit het stopcontact zijn geweest. • Maak het deksel van de stoomtank langzaam los. Als de stoomtank van uw generator een anti-kalkstaafje heeft, neem dit dan uit, spoel het schoon onder de kraan en plaats het terug in de tank. • Giet met een kan de stoomtank voor 3/4 vol met kraanwater. • Schud het basisstation een paar seconden voorzichtig heen en weer en giet deze dan volledig leeg in de gootsteen. • Voor een optimaal resultaat adviseren wij u deze stappen nog een keer uit te voeren. Doe dit vaker wanneer u in een streek met hard water woont. Het is erg belangrijk dat u de stoomtank NIET reinigt met een ontkalkingsmiddel. Hierdoor kan de tank beschadigd raken. Geantwoord op 17-2-2015 om 10:56

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info