• heb een tablet wt-1122 2in1 waarschijnlijk convertible windows tablet pc. het is een tablet van proximus er staat echter geen merk op vermeld. Hoe kan ik de handleiding vinden?

  Gesteld op 20-10-2016 om 20:29 in forum Computer Tablet pc Misbruik melden
  • Beste,
   betreft volgende tablet : Klik op deze LINK
   en tot nu toe heb ik nog nergens een handleiding nog drivers etc gevonden :-(
   mocht je meer info vinden , dan graag delen ?
   ben er ook nog niet in geslaagd om van usb stick te booten , ik heb een "image" kunnen nemen en zou deze dus willen testen maar daarvoor moet ik een "rescue disk" aanmaken , wat ik ook gedaan heb maar deze wil niet booten....
   Mvg,
   Arnold.
   Geantwoord op 17-11-2016 om 15:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info