• Gisteravond is mijn stroom eraf gegaan. Ik was mijn hele netwerk kwijt, kon geen verbinding maken met internet. Ik heb de hele WiFi omgeving opnieuw moeten instellen (oude verwijdert). Mijn ziggo connect box staat in bridge mode. Moet dit iedere keer als de stroom is uitgevallen of is er een makkelijkere manier om het netwerk weer up-and-running te krijgen?

    Gesteld op 14-8-2020 om 08:28 in forum TP-LINK Deco M4 Misbruik melden
    • Bekend probleem voor mij, na een onverwachte herstart van het ziggo modem (zoals stroomuitval) krijg ik geen IP meer van het modem in bridge mode.

      Enige manier om het aan de praat te krijgen is mijn macbook er aan te gooien, die krijgt wel een IP en dan het MAC address van mijn macbook te clonen in mijn router om een IP te krijgen. (Dit in 1 jaar nu al 5 keer moeten doen en het heeft een 100% slaging kans)
      Slaat echt nergens op en het lijkt me dat er iets niet klopt aan Ziggo's kant met de DNS Geantwoord op 14-8-2020 om 10:14

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Ik heb dit gisterenavond ook gehad, ik heb de tp-link Deco M4 gekoppeld aan mijn bestaande wifi code, daarvoor moest ik het modem uitschakelen via Klik op deze LINK hiermee komt het modem in de bridge stand te staan, om de zaak te kunnen herstellen is alleen mogelijk om je pc met het modem te verbinden via een netwerkkabel. Bij mij kan dit niet, ik werk met een laptop die geen netwerkkabel aansluiting heeft. Het modem gereset naar de fabrieksinstelling, hierna geen wifi mogelijkheid. Contact opgenomen met Ziggo, zij hebben de bridge mode eraf gehaald, 10 minuten wachten, modem start weer op, hierna weer Wifi in huis. Geantwoord op 30-8-2020 om 11:05

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info