• Hoe kan je de koplamp vervangen bij een sym fiddle 2?

  Gesteld op 12-9-2020 om 08:54 in forum Sym Fiddle 2 Misbruik melden
  • Heb recent wel de lamp vervangen voor LED, via Alie Express zoeken op motorlamp 12 volt 35 watt. Zelfde wattage zit nu ook in de Sym fiddle 2 als gloeilamp. Wel H4 bestellen! Geantwoord op 12-9-2020 om 13:31

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Jep led-lamp is gewoon ook via josdijkman.nl te krijgen hoor: Ledlamp H4 / HS1
   Art.nr.: A1603B-123146 Echt veel meer licht en wit ipv saaie geel.

   4 schroeven in de stuurkap En 2 Onderin Van de stuurkap aan de zijkant Links en rechts los schroeven (Totaal dus 6 schroeven) Dan kan je de kap lostrekken en kun je bij de koplamp komen. Heb deze een klein beetje moeten aanpassen omdat het lichtje er wat scheef in zat een van de slechte details bij een Sym fiddle2. Geantwoord op 12-9-2020 om 17:07

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • precies!! zo, Nu als anderen dit lezen dan zullen ze dat ook zeker waarderen. ik wilde antwoorden ik knipte gewoon wat stukjes eraf in de koplamp waar het lichtje zit dus dat je hem zelf iets meer kan kan stellen het wordt toch vastgehouden door een metalen houdertje dus vast is vast of hou noem je dat? hier en daar laten ze bij Sym een paar steekjes vallen dat concludeer ik wel op bepaalde vlakken. bougie en vooral accu (standaard is waardeloos) Geantwoord op 12-9-2020 om 23:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info