• Ik heb een stella Modena Excellence sept 2016. Normaal als ik de accu oplaad zet ik de trip weer op o door de mode knop ingedrukt te houden. Afgelopen week deed ik dat ook en merkte dat het niet goed reageerde . De volgende dag zette ik het display etc aan en tot mijn verbazing stond de ODO de totale km stand op o. En ik kon op de mode knop drukken wat ik wilde maar er gebeurde niets. Tijdens het fietsen stond hij ineens op 4 en even later op 18 km. Had ook al geprobeerd op het lamp knopje te drukken maar dan verschijnt er het inch getal
    Hoop dat hij wel de trapondersteuning blijft aan geven alsmede de accunen moet zelf maar bijhouden hoeveel km ik met een volle accu fiets. Wat trouwens nu al lang niet meer de beloofde 70 km is
    Ik gebruik wel onderst 4 of 5 en brug op 6 en de versnelling staat in 4 of 5 ivm met mijn longproblemen
    Wie herkent dit en weet wat ik moet doen

    Gesteld op 10-2-2020 om 21:27 in forum Stella Fietscomputer Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info