• Ik heb recentelijk een Steinel HS 150 DUO aangeschaft. De timer staat op 2 ingesteld en licht op 3. Helaas blijft de Steinel branden. Wat doe ik verkeerd?

    Gesteld op 6-1-2019 om 12:57 in forum Steinel HS 150 DUO Misbruik melden
    • bijna goed. Bij licht stand (knop re)1 of 2 , start de lamp overdag; bij 3 wat later,; bij= 4 net voor de schemering;, 5 bij invallende duisternis.. bij stand 6 start de lamp niet meer= geen licht meer.
      de Timer (knop li) 1= 10 sec , 2 is 20-30 sec etc. stand zes is 15 minuten. Dit is de brand duur. Deze wordt overruled door de re knop wanneer hier de instelling staat om overdag te starten. Dan start de lamp bij wijze van spreken telkens weer maw brandt voortdurend.

      advies :knop links stand timer bv =2 - 30 -60 sec licht aan; knop rechts stand 4 of 5 lamp start kort voor de schemering of bij beginnende duisternis de lamp en brandt zolang als de timer instelling aangeeft.
      Test lamp door even van de stroom en er weer aan. Dan start de lamp direct zonder acht te slaan op de afstelling. Pas Na 1 minuut gaan de sensoren werken en treed de gekozen afstelling in werking.



      Geantwoord op 6-1-2019 om 22:37

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info