• Display geeft 0%batterij terwijl accu 100% opgeladen is. Display krijg ik niet opgestart.Scherm licht wel (tijdelijk) op.
    Help??

    Gesteld op 17-3-2019 om 16:34 in forum Sparta ION RXS Misbruik melden
    • Ook ik ben benieuwd naar een antwoord, omdat ik hetzelfde euvel heb met mijn fiets. Geeft geen error aan, maar wel 0% en de accu zit nog op 74 % vol wat ik had gezien voordat het systeem uitschakelde.
      En dat is zwaar fietsen hoor ?? Geantwoord op 4-2-2020 om 11:05

      Waardeer dit antwoord (100) Misbruik melden
    • Nou mijn lader laadde dus niet op en hij gaf niks meer aan. Ik heb een hele blokje om gefiets en de display gaf weer e0001 aan eenmaal thuis heb ik de lader aangesloten terwijl de display het deed (want zodra i van me fiets afstapte deed me display het niet meer.) En me lader begon te laden! Zo heb ik he 1 dag opgeladen en de volgende dag kon ik weer fietsen. Alleen denk ik dat me display dus niet goed werkt opdat hij steeds wegvalt of tussendoor 00-00-00 aangeeft en ook kan ik dan geen gebruik maken van me ektrische stand. Geantwoord op 7-2-2020 om 20:47

      Waardeer dit antwoord (37) Misbruik melden
    • Hoihoi! Ik heb dit onlangs ook gehad de fietsenmaker opgebeld, die vertelde dat ik de display houder en de display (de achterkant waarmee je hem koppelt aan de houder) zelf schoon moest maken doordat het contact tussen deze twee verstoord kan zijn! Dit kan vaak gebeuren met wat contactspray kun je dit het beste oplossen, helaas werkte dit niet en toch maar besloten even langs te gaan bleek er een kabbel breuk te zijn in het kabeltje naar de display. Als de display dus 0% aangeeft en je accu wel vol is, is dit hoogstwaarschijnlijk de oorzaak als schoonmaken geen effect heeft. Geantwoord op 15-4-2020 om 17:59

      Waardeer dit antwoord (45) Misbruik melden
    • Hallo mensen

      Bij mij was de rood gele groen wit draad kapot .. met name de witte stekkertje afgebroken in de stekkerhouder zelf .. Vanaf display kabel tot aan onder in de frame buis tot aan de accu .. dat is een kabelboompje die moet je vervangen .. dan is het probleem opgelost .. ik heb het zelf net opgelost en ben net klaar prutsen er mee en de mijne blijft nu op 100% staan terwijl die ook 100% is .. Yeah morge fietsen sinds een lange tijd .. kan niet wachten..

      Dus mensen ga op zoek na de kabelboom geel groen wit rood draad en kunt je fiets maken door die te vervangen tis een klus van minimaal 2 uur .. maar dan heb je ut wel in orde.. Geantwoord op 16-12-2020 om 01:09

      Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden
    • Display geeft 0%batterij terwijl accu 100% opgeladen is. Display krijg ik niet opgestart.Scherm licht wel (tijdelijk) op.
      Help??
      Ik heb het zelfde probleem gehad de oplossing is heel simpel het is namelijk de kracht sensor die je niet vervangen die zit recht op de fiets de achter bout waar wiel in zit die vervang je zit kort kabel aan naar de kabel boom en probleem is opgelost bij de fiets van mijn klant betreft Sparta ion rx plus voor vragen mag ieder contact opnemen met mij grt
      Fietsmonteur ommen
      0617741996 Geantwoord op 25-7-2023 om 23:25

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Blij dat se fiets niet heb weggedaan, met wat ik lees begrijp ik dat er dus een breuk zit in de kabel. Display werkt gewoon 0% accu terwijl die vol. Degen die hem eerst nakeek zij all heel gauw ligt aan de display en die waren niet meer beschikbaar. Zo van dan maar vragen wat ik er voor kan krijgen bij an fietsenwinkel. Vond het all vreemd display en de bediening werken gewoon goed. Werd ik dus bijna opgelicht. En ko die dus met een makkelijke reparatie zo weer doorverkopen voor meer. Op naar repareren van de kabel breuk en hoop van zegen dat die het doet weer Geantwoord op 3-8-2023 om 15:08

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Gisteren een niet gekocht die na remmen steeds 0% batterij aan gaf en trapondersteuning tijdelijk uitviel. Bij stilstaan zag je op de display de batterij langzaam in % oplopen. Na wat onderzoek bleek het de bekabeling naar de voorverlichting te zijn. Geantwoord op 3-5-2024 om 07:18

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info