• We hebben onlangs een soundmaster nr513 aangeschaft. Een probleempje waar we tegen aan lopen is het volgende;..als we een lp plaats afspelen slaat het draaiarmpje na het beeindigen van de plaat, niet terug maar blijft draaien. In de gebruiksaanwijzing wordt aangegeven dat je dit kunt afstellen door een schroef aftestellen. Dit is ons alleen niet gelukt omdat we de schroef niet kunnen vinden zoals in de gebruiksaanwijzimg staat aangegeven! Iemand een tip om hem goed af te stellen?!..liefs Erna en Rita

    Gesteld op 15-2-2014 om 16:43 in forum Soundmaster NR513 Misbruik melden
    • Hetzelfde probleem ondervonden wij vandaag , dan geef je een cadeau weg en speelt maar 1x.
      Technischedienst gebeld geeft zelfde antwoord dan in beschrijving staat, schroefje draaien aan achterkant door opening waar je met zaklamp moet zoeken naar schroefje een niet kunt vinden. Voordat we iets beschadigen sturen wij het terug. Gezien ze in de beschrijving het euvel benoemen snap ik niet dat ze het zo verkopen. Ik raad aan het weer in te leveren, wij hebben het online gekocht en kunnen het binnen twee weken retour zenden. Geantwoord op 6-3-2014 om 21:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb het schroefje wel gevonden, het zit achter dat kapje en dan schuin weg verstopt. Je hebt er wel een zaklamp bij nodig. Maar het hielp wel door het schroefje te draaien. Geantwoord op 16-10-2016 om 13:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info