• mijn adaptor van mijn soundcraft ui12 geeft ineens geen stroom meer door ik had het apparaat aangezet alles werkte zoals het hoort ineens geen stroomverbinding meer het lampje op de adaptor staat zwak te knipperen maar zodra ik de schakelaar op het apparaat op uit zet gaat het lampje op de adaptor ineens constant feller brander wat kan dat zijn

    Gesteld op 16-10-2018 om 23:50 in forum Soundcraft UI12 Misbruik melden
    • Als er nog garantie opzit zal ik hem terug sturen. Waarschijnlijk maakt het apparaat kortsluiting. Anders is de adapter kapot. Maar aangezien het lampje brand denk ik eerder dat er iets met het apparaat is. Indien er geen garantie opzit kun je kijken voor een nieuwe adapter, MAAR houd je wel aan de specificaties van de originele adapter. 1A (ampere) meer is nog niet zo erg, als de voltage maar wel klopt. Geantwoord op 17-10-2018 om 19:05

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info