• Het apparaat kopieert niet goed van de harde schijf naar een DVD+R. Hij geeft vaak aan dat de schijf vuil is (terwijl die het wel goed doet in de computer).
    De DVD 8x heeft daar meer last van dan de 16x. Maar allemaal hebben ze er meer of minder last van. Snel kopiëren gaat helemaal niet.
    Mijn retailer zegt dat ik de firmware moet updaten, maar dat blijkt zo eenvoudig niet, als ik e de diverse sites zo eens afspeur.

    Gesteld op 21-8-2010 om 22:32 in forum Sony RDRHX710 Misbruik melden
    • Er bestaan geen firmware updates voor de sony rdr hx710.
      Het probleem heeft te maken met de geschiktheid van de recorder om bepaalde dvd's goed te lezen/schrijven.
      Ik heb geen tabellen gevonden die deze geschiktheid aangeven.
      Zelf gebruikte ik Maxell 8x DVD-R en dat ging prima. zo'n 500 DVD's
      Daarna gebruikte ik Fujifilm 16 x DVD-R. Hier kan ik 7 van de 10 DVD's wegggooien omdat de Sony ze niet wil branden. Disk vuil is de boodschap.
      De Fujifilm DVD's geven ook problemen op mijn PC met NEC 12oo DVD-Rewriter, maar dat los ik op door de brandsnelheid te verlagen naar 12x. Geantwoord op 30-10-2010 om 14:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info