• Oude afstandsbediening is kapot. Nieuwe aangeschaft de Sony DVD RMT-D250P (dit is dezelfde als ik al had).
  Nu reageert deze niet op de DVD recorder maar op een tweede DVD recorder die aangesloten is.
  Via het boekje gezien hoe ik hem koppelen moet, maar de nieuwe reageert niet, dus kan knoppen niet bedienen.
  En de oude reageert ook niet meer omdat de knoppen kapot zijn.
  Hoe los ik dit op?

  Gesteld op 18-9-2014 om 14:58 in forum Sony RDR-HX750 Misbruik melden
  • MISSCHIEN IS HET VOLGENDE DE REDEN: BIJ MIJN SONY KAN IK MET 1 AFSTANDSBEDIENING 3 SONY HDD'S BEDIENEN. JE MOET BIJ HET AFSTELLEN ZORGEN DAT DE VERSCHILLENDE HDD'S ELK EEN APART VOLGNUMMER (1 TOT 3) HEBBEN DIE JIJ ZELF BEPAALD. HET VOLGNUMMER 1 WORDT AUTOMATISCH TOEGEKEND. HET IS PAS BIJ DE TOEVOEGING VAN NOG EENZELFDE MERK HDD/DVD (HIER SONY) DAT JIJ TEGEN HET NIEUWE TOESTEL MOET DUIDELIJK MAKEN DAT HIJ BIJV. MOET REAGEREN OP COMMAND MODE 2. DIT DOE JE DUS BIJ DE INSTALLATIE VAN HET TOESTEL. DIT WIL ZEGGEN DAT JE WEL STEEDS DE SCHUIFKNOP OP JOUW AFSTANDSBEDIENING OP 2 MOET ZETTEN. ALS DEZE SCHUIFKNOP NIET OP JE TOESTEL STAAT KAN JE, DENK IK, BEST IEMAND OPZOEKEN DIE WEL ZULKE AFSTANDSBEDIENING HEEFT OM DAN ALS EERSTVOLGENDE STAP HET NUMMER TE NOTEREN VAN DE COMMAND MODE (1, 2 OF 3). IK HEB DIT PROBLEEM GEHAD MET PIONEER. ALLE DRIE DE AFSTANDSBEDIENINGEN DEFEKT EN VERVANGEN DOOR EEN LOGITECH HARMONY 700. OM DIT TOEN ROND TE KRIJGEN HEEFT ZELFS DE HELPDESK VAN LOGITECH MIJ NIET KUNNEN HELPEN. IK MOET WEL VERMELDEN DAT PIONEER AFSTANDSBEDIENIGEN DIE IK GEEN SCHUIFKNOP HEBBEN MAAR WORDEN AANGESTUURD NAAR EEN ONTVANGDIODE OP DE HANDBEDIENING ZODAT JE HELEMAAL NIKS WEET. ALS JIJ EEN SCHUIFKNOP HEBT DENK IK DAT HET EENVOUDIG OPGELOST IS DOOR DE TWEE ANDERE POSITIES TE PROBEREN EN TELKENS OP EN AF TE PROBEREN ZETTEN. WANNEER HET TOESTEL REAGEERT HEB JE DE JUISTE NUMMER GEVONDEN EN KAN JE VERDER DENK IK. ALS IK MIJN DEFEKTE AFSTANDSBEDIENING NIET EVEN AAN HET WERK HAD GEKREGEN DAN WAS MIJN ENIGE OPLOSSING VERDER TE GAAN PROBEREN MET DE VERSCHILLENDE BRANDCODES DIE PIONEER IN EEN LIJST BEZIT. MAAR DAT KUNNEN ER IN SOMMIGE GEVALLEN MEER DAN 30 ZIJN. DUS HOPELIJK HEB JIJ DE O ZO BELANGRIJKE SCHUIFKNOP OF DE COMMAND MODE NUMMER NOTEREN IN JE AGENDA. SUCCES. Geantwoord op 29-4-2015 om 02:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info