• Ook ik de foutmelding E62-10 knipperend in mijn camera. Net 2,5 jaar oud. Zoals ik bovenstaande reacties lees, wordt de reparatie niet vergoed. De klacht is via de winkel van aanschaf naar Sony doorgestuurd. Jammer van Sony dat ze deze camera's niet terugnemen en de foutmelding verhelpen. Gaat ze veel klanten kosten denk ik. Voor mij in ieder geval ,als hij nier door Sony gerepareerd wordt, GEEN SONY meer!!

  Gesteld op 22-11-2017 om 13:30 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • Bij mij ruim 2 jaar terug (binnen de garantie) hetzelfde euvel. Nieuwe lensunit geplaatst en sindsdien geen problemen meer. Sony weet dondersgoed wat er aan mankeert en plaatst bij reparatie een duidelijk betere unit terug. Kennelijk is dit goedkoper dan camera's "terug roepen" en legt men hun eigen probleem simpel bij de klant.
   Een knap staaltje van minachting van die klant.
   HULDE !!!
   Geantwoord op 22-11-2017 om 16:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Sinds juli 2014 heb ik een Sony DSC HX400. Een geweldige camera, tot...
   April 2016: code E 62:10 = storing beeldstabilisatie. Nog binnen de garantie plaatste Sony een nieuwe lensunit, probleem opgelost. Echter... februari 2018, na 21 maanden vervangen lensunit, opnieuw code E 62:10. En nu dus GEEN garantie meer. Ga je 2 minuten googelen dan weet je uit ZEER VEEL reacties van gebruikers van dit toestel (en ook de DSC 300 uitvoering) dat elke gebruiker veel te snel tegen dit probleem aanloopt en dat Sony hier buiten garantie GEEN REET (sorry!) aan doet. Sommigen kregen zelfs de reactie "Pech gehad".
   Ik zal nu aan een nieuwe camera moeten en het zal duidelijk zijn dat het cameramerk Sony voor mij, en voor een steeds groter wordend leger "huisfotografen" definitief EXIT is.
   Jammer dat een gerenomeerd bedrijf zo met z'n klanten omgaat. En dat "jammer" is wellicht beter te vervangen door "SCHANDALIG". Geantwoord op 12-2-2018 om 22:33

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Dit is inderdaad een veelterugkerende probleem. Zie mijn berichtje van 10-2-2019 om 09:43 onder Home > Beeld > Digitale Camera > Sony > DSC-HX400V (URL : www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX400V/819430/antwoord.html) of kijk op Klik op deze LINK... Geantwoord op 10-2-2019 om 09:57

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info