• Voor de tweede maal in drie jaar tijd een code in beeld e 6210 op de HX 300. Nu is natuurlijk net mijn garantieperiode voorbij. Volgens mij is dit gewoon een productiefout. Een vriendin van me heeft hetzelfde ...en ook al twee toestellen. Als je Googelt ik dit onderwerp blijkt dat er velen zijn met deze klacht. Voor mij geen Sony meer.

  Gesteld op 27-6-2016 om 21:52 in forum Sony DSC-HX400V Misbruik melden
  • sinds 2-7-2016 bij mij ook de melding E62:10 op mijn HX-400V, nergens te vinden hoe te handelen. schijnt al heel lang bekend probleem van Sony camera s te zijn. De error code E 62---- staat zelfs in mijn gebruikers handleiding maar dan zonder tekst. Moet dus bij Sony bekend zijn. Las dat je de zoom volledig uitzet en dan batterij eruit haalt de code verdwenen is. Alleen bij uitschakelen van de camera verschijnt de code weer. Ook merk ik dat de camera half zo snel is als voor de code 62:10
   graag advies als iemand iets weet Geantwoord op 17-7-2016 om 11:18

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem gehad (E62:10) en dit blijkt een storing te zijn in de beeldstabilisatie. Goed te merken bij sterk inzoomen en filmen. Het beeld wordt dan bibberig en minder scherp. Bij mij is, binnen de garantietermijn, een nieuwe lens geplaatst en sindsdien al een jaar geen problemen meer. (afkloppen: knock-knock) Geantwoord op 17-7-2016 om 22:02

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Dit is inderdaad een wel bekend probleem met de stabilisatie van SONY camera's. Zie mijn post van 10-2-2019 om 09:43 onder Home > Beeld > Digitale Camera > Sony > DSC-HX400V (URL : www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX400V/819430/antwoord.html) of kijk op Klik op deze LINK... Geantwoord op 10-2-2019 om 10:00

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info