• Wat betekent de foutmelding E:62:10
  Het beeld is instabiel.
  Vooral bij het inzoomen.

  Gesteld op 31-3-2016 om 22:43 in forum Sony DSC-HX400 Misbruik melden
  • Dit is een wel bekend probleem met de stabilisatie van SONY camera's. Zie mijn post van 10-2-2019 om 09:43 onder Home > Beeld > Digitale Camera > Sony > DSC-HX400V (URL : www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX400V/819430/antwoord.html) of lees mijn verhaal op Klik op deze LINK... Geantwoord op 10-2-2019 om 10:36

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Het probleem is dat Sony de gebruikers erin heeft geluisd door goedkope lensunits te plaatsen in de camera. Gevolg snel,kapotte lensstabilisatie. Herstelkosten = prijs nieuw toestel! Opvallend dat het probleem zich meestal na 2 jaar (= garantieperiode) manifesteert! Dit ruikt naar gecontroleerde slijtage en oplichterij. Mijn raad: gooi die boel buiten en koop NOOIT meer een Sony camera, hou U bij de gevestigde merken!! Geantwoord op 5-5-2019 om 11:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info