• In mijn scherm blijft E-62.10 knipperen wat doe ik daaraan.

  Gesteld op 5-11-2021 om 13:50 in forum Sony DSC-HX300 Misbruik melden
  • Je kunt daar zelf niks aan doen. het is een fout in de camera waar heel veel gebruikers last van hebben. reparatie door Sony is het enigste. Geantwoord op 5-11-2021 om 23:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo, dit is inderdaad een veel voorkomende fout en zelfs een verborgen defect van de HX300- en HX400-stabilisatoren. De oorzaak is een flexibele connector die kapot gaat nadat de garantie is verlopen. Tussen 70% en 90% van de apparaten heeft hetzelfde probleem. Maar SONY weigert te repareren en zal u doorverwijzen naar een externe hersteller die u zal factureren voor de volledige vervanging van de optische eenheid. Dit kost dan bijna net zoveel als een nieuw toestel. Geplande veroudering. Lees bijvoorbeeld de gespecialiseerde site Klik op deze LINK. Een tijdelijke oplossing is gedocumenteerd op Klik op deze LINK. U dient een klacht in bij de SONY dienst of bij het Ministerie van Economische Zaken wegens fraude.

   Geantwoord op 6-11-2021 om 07:31

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Het euvel wordt tijdelijk hersteld als je de batterij er uithaal en weer terug stopt. Als de camera dan weer uit is en weer aan zet is de foutmelding terug. Dure reparatie Geantwoord op 6-11-2021 om 09:23

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info