• Sony Cybershot HX 300 . Melding op display E:62:10 Krijg melding niet weg!

  Gesteld op 8-9-2016 om 15:23 in forum Sony DSC-HX300 Misbruik melden
  • Mijn camera is gratis gerepareerd via de Media markt. Wat ik vreemd vind is de houding van Sony in deze. Deze camera heeft kinderziektes en ze doen niets. .althans niet zichtbaar. Geantwoord op 18-9-2016 om 01:33

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hallo, Dit heeft te maken met de beeldstabilisatie van de camera die over een hele lijn van diverse types cameras van het merk Sony slecht zijn .
   Hier zijn veel klachten over iid , heb er nu sinds gisteren 22-10-2016 ook last van.
   Ik ga wel een brief schrijven richting Sony ,hopelijk gaan ze er iets mee doen anders dan maar weer terug naar Canon. Geantwoord op 22-10-2016 om 11:18

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Heb sinds vandaag hetzelfde euvel met mijn sony camera. Alsook een goeie kameraad van mij. Dit is toch niet meer normaal. Ik las dat reperatie 300 euro kost.
   Wij beide hebben de camera nog maar zo, n 3 jaar. Geantwoord op 31-10-2016 om 15:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dit is inderdaad een wel bekend probleem met de stabilisatie van SONY camera's. Zie mijn post van 10-2-2019 om 09:43 onder Home > Beeld > Digitale Camera > Sony > DSC-HX400V (URL : www.gebruikershandleiding.com/Sony-DSC-HX400V/819430/antwoord.html) of lees mijn verhaal op Klik op deze LINK... Geantwoord op 10-2-2019 om 10:23

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info