• E:62:10 foutmelding op scherm camera. Wat te doen?

  Gesteld op 21-1-2016 om 09:03 in forum Sony DSC-HX300 Misbruik melden
  • Op U tube staat een hele film met het probleem E 62.10. Deze film laat zien hoe de hele camera uit elkaar gehaald wordt om uiteindelijk bij de lens etc iets schoon te maken en te bevestigen.
   Het probleem blijkt dus zo veelvoudig te zijn dat er een filmpje door een reparatie team van is gemaakt.
   Geantwoord op 11-10-2016 om 16:20

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Hallo,
   Ik heb ook hetzelfde probleem. Al maanden in besprekingen met de technische ondersteuning van Sony zonder resultaat. Ik heb meer dan 200 forums gevonden zoals deze waar gebruikers wanhopig op zoek zijn naar een oplossing...! Lees ook Klik op deze LINK. Een tijdelijke oplossing is beschikbaar op Klik op deze LINK.


   Geantwoord op 9-12-2018 om 10:59

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info