• na dat ik wat klussen in huis heb gedaan en toen mijn blu-ray disc heb verplaatst en weer geprobeert heb aan te sluiten en een dvd af te laten spelen geeft hij een melding .... deze bediening is op dit moment verboden
  dit heb ik nog niet eerder gehad
  kunt u mij helpen dit probleem op te lossen
  bvd roel

  Gesteld op 26-3-2018 om 12:23 in forum Sony BDP-S350 Misbruik melden
  • Hi, ik heb precies hetzelfde... heb je al een oplossing gevonden voor dit wonderlijke fenomeen? Eerder deed hij dezelfde disc’s gewoon Geantwoord op 17-8-2019 om 13:18

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
  • Wij hadden hetzelfde en hebben allerlei kabels verwisseld zonder succes. Op de Sony Blu Ray afstandsbediening zit in het bovendeel in het midden een sterretje met daar omheen pijltjes naar vier richtingen. Alles werkte weer gewoon toen wij op op een van die knoppen drukten; daarvan stond er een verkeerd. Daarna werkte alles weer als vanouds met oude en nieuwe discs. Martin Geantwoord op 19-10-2020 om 21:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info