• Het is echt te belachelijk voor woorden dat de gebruikershandleiding zo ontzettend onduidelijk is, zodat ik nu op internet verder moet gaan zoeken naar oplossingen en hulp! ):-(

    Wat word er nou weer bedoel met ''geheugenplaats'' instellen? De gebruikershandleiding wil ook niet even uitleggen wat al die letters (P, H, A) nou betekenen… Hoe moet ik mijn gegevens nu invullen? Hoe kan ik de weegschaal mijn hele lichaam laten berekenen i.p.v. mijn gewicht alleen??

    Gesteld op 1-6-2015 om 18:24 in forum Soehnle 63317 Exacta DE LUXE Misbruik melden
    • P=persoon (als er meerder personen gebruik maken van de weegschaal is het zinnig om iedereen een eigen geheugenplaats toe te kennen, zelf neem je meestal dus P1)
      H=height=lengte
      A=age=leeftijd
      S=sexe=een afbeelding van een mannetje/vrouwtje
      Het kan zinnig zijn om de batterij even eruit te halen en opnieuw erin te doen, dat hielp bij mij wel (even) om de boel op gang te brengen. Verder blijkt dat je niet op de up/down/rondje knopjes moet drukken, maar er net boven! Druk op het rondje, P1 verschijnt, of loop met de pijltjes naar een andere P als er meerdere personen gebruik van maken. Druk weer op het rondje (meen ik), dan verschijnen voornoemde letters. Loop met de pijltjes naar je juiste lengte/leeftijd/en sexe, sluit steeds af met het rondje. Ondanks dit alles deed de weegschaal bij mij daarna 1 keer wat hij moet doen, en is het ook mij nu weer een raadsel waarom hij vervolgens alleen mijn gewicht weergeeft.......zucht Geantwoord op 2-6-2015 om 17:23

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • De gebruiksaanwijzing is best wel duidelijk, alleen vind ik het lastig, dat je steeds opzoek moet naar nl, maar dat terzijde.
      Als je alle gegevens wilt weten na het wegen moet je voor je op de weegschaal gaat staan op het rondje drukken en de juiste persoon aangeven, dan wachten tot er 00 komt en dan op de schaal gaan staan. Geantwoord op 6-6-2015 om 14:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • in wat wordt de H aangegeven in cm? om de BMI (verpercentage) te bepalen moet H in meters en niet centimeters zijn. maar je kan geen komma intoetsen alleen hele getalen?
      Geantwoord op 19-4-2016 om 04:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info