• Ik heb een linksys 54G router , en nu staat er in de handleiding van spel dat ik gekocht heb dat poort 1050 open moet staan.
  Hoe moet ik dit ik instellen op mijn router?

  Gesteld op 23-11-2017 om 09:28 in forum Sitecom wireless network router 54g Misbruik melden
  • Beste lezer ,

   Helaas kan ik je hier op online niet mee verder helpen, je kunt echter veel hulpmateriaal, zoals veelgestelde vragen, instructies en how-to videos, vinden op onze website: Klik op deze LINK

   Voor telefonische ondersteuning kun je contact opnemen met onze helpdesk via 010 238 33 19
   (België: 02 700 7266)

   Met vriendelijke groet,

   Sitecom Webcare Geantwoord op 29-11-2017 om 13:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info