• ik heb een ziggo modem inclusief ingebouwde router. De verkoper zei dat er geen 2 routers in één netwerk kunnen, en dat ik daardoor een extra handeling moest doen. Wie weet welke?

    Gesteld op 11-8-2017 om 22:04 in forum Sitecom WLR-7100 - X7 AC1200 Misbruik melden
    • Ik heb onlangs dezelfde vraag gehad. Mijn antwoord: je kan 1) de router van de ziggo modem uitschakelen en de losse router gebruiken als het apparaat dat ik adressen uitdeelt. Dit doe je door in de router instellingen de 'bridge' functie aan te zetten in plaats van de router functie(staat onder het kopje 'switch". Met een relatief nieuwe losse router is er nog een mogelijkheid. Dit is het instellen van de nieuwe router als 'access point' of 'AP', waardoor de nieuwe router alleen maar het WiFi signaal van de ziggo modem versterkt. Dit doe je in de instellingen van je losse router, daar staat ergens 'access point' of 'ap' wat je kan aanvinken. Geantwoord op 13-8-2017 om 15:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info