• Hehe, hij doet het weer. In het begin stopte hij er een paar keer mee, weet niet waarom. Toch weer aan de praat gekregen. Daarna heeft hij een paar maanden goed gewerkt en gisteren stopte hij er weer mee.Veel geprobeerd om het weer te laten werken. Bleek dat ik de manier van resetten verkeerd begreep. Ik drukte steeds 3 seconden op de knop van de ontvanger van de uit-stand zodat deze aanging en daarna drukte ik steeds op het knopje van de usb-stick zender. Nu blijkt dus dat ik in de AAN-stand 3 seconden op het knopje van de ontvanger (het kleine kastje dus) moet drukken en helemaal niet meer aan de usb-stick komen. Hopelijk blijft hij het nu doen.

  Gesteld op 24-9-2010 om 11:48 in forum Sitecom WL-060 Misbruik melden
  • op 7-8 ook al een reactie gegeven. Nu na ruim een maand weer het probleem gehad dat of verbinding geluid of verbinding internet wegviel. Om verbinding te krijgen druk ik nu op de stick en ontvanger tegelijkertijd de knop enige seconden in, dan lijkt er weer een stabiele verbinding te ontstaan.
   Geantwoord op 24-9-2010 om 21:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ah, dat was hem dus... Ik heb ook af en toe last van uitval, meestal is het een kwestie van op het knopje van de antenne drukken, maar als dat niet helpt is eerst (volgens de Sitecom site)4 seconde op de ontvanger én dan 2 seconde op de antenne drukken het antwoord! Bedankt! Geantwoord op 24-2-2012 om 10:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info