• Hallo Ron,

  Het is gelukt! Bedankt voor je reactie. Ik heb 2 nieuwe batterijen geplaats. "Home" knopje van de afstandsbediening blijft rood knipperen. De afstandsbediening doet ook niks. Hoe doe ik dan???

  Gesteld op 14-1-2016 om 21:59 in forum Sitecom MD-272 Misbruik melden
  • Helaas weet ik hier ook geen antwoord op. Ik heb nog geen baterijen gewisseld. Je kan ook met de telefoon of tabblad de Sitecom bedienen. De ap amedia remotevan Sitecom Geantwoord op 15-1-2016 om 00:50

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • haal de batterijen er uit en plaats ze terug. ook kun je kijken of er toetsen blijven hangen (doordat er misschien iets op is gevallen ,vuil,etc etc ) Geantwoord op 15-1-2016 om 08:51

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info