• Ik heb een site com gekocht en er zelf een hardeschijf in geplaast, mijn schoon zoon heeft er films op gezet.
  Helaas er is niets terug te vinden..
  Kan geen hdd vinden.

  Gesteld op 30-12-2013 om 21:14 in forum Sitecom MD-272 Misbruik melden
  • Ik heb dus hetzelfde en heb deze vraag gesteld.

   Na het inbouwen van een 2TB HDD heb ik deze gekoppeld aan de pc, schijf geformatteerd naar fat(standaard. Daarna op de tv aangesloten en blijkt hij de hdd niet te kunnen vinden. Deze wordt alleen herkend als externe harde schijf op de pc. Deze nu via tv geformatteerd en wordt deze wel op de tv herkend maar niet meer op de pc. Terug aangesloten op de pc kan ik heel de HDD niet meer vinden enkel dat kleine geheugen dat media player zelf heeft. Hoe kan ik dit oplossen?

   Ik ben nu al 3 weken met de Servicedesk aan het mailen en instructies opvolgen maar het is nog steeds niet opgelost. Geantwoord op 9-1-2014 om 19:50

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info