• Mijn naald gaat niet meer op of neer wat kan ik daar aan doen

    Gesteld op 7-5-2018 om 14:33 in forum Singer Professional XL 1 Misbruik melden
    • Hoi !
      Misschien heb je een verkeerde naald voor jouw naaimachine gebruikt. Of de naald gebogen is ? Het beste is dat je originele naainaald gebruikt bij jouw naaimachine, want bij sommige naaimachine werkt een andere naald niet. Of misschien heb je een naainaald niet goed gemonteerd ? Kijk alles even na of het werkt of niet. Vraag anders naar de naaimachine-dealer Huissteden of andere bij jou in de buurt. Tips voor diverse naalden met nummers die geschikt is voor allerlei stoffen :
      Gebruik de naald Schweitz die bij de stof hoort.
      Dunne stoffen: naalddikte 60, 70 of 75
      Gewone stoffen: naalddikte 80 of 90
      Hoe lager het nummer, hoe dunner de naaimachine naald.
      Deze wordt in hondersten gemeten.
      Dikte 80 betekent 0,8mm
      Dikke stoffen: naalddikte 90 of een jeansnaald.
      Hopelijk heb ik jou misschien hiermee geholpen ? Anders weet ik niet meer en dan zou je beter bij de naaimachine-dealer gaan vragen. In ieder geval heel veel succes ermee ! Groetjes van Djesbeeb

      Geantwoord op 9-5-2018 om 14:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info