• Van mijn zus heb ik een naaimachine Professional XL - 1 gekregen. Het is een 8 jaar oude naaimachine. Ik wou gordijnen naaien en alles is geregen met draad. Alleen wou ik een rechte steek naaien. De bovenkant is mooi genaaid maar onder niet, die hebben allemaal lusjes veel draden door elkaar. Dus dacht ik : dat heeft te maken met boven- en onderspanning. Op de display staat 2.0 (length) en auto (tension) en groene lampje bij A en B. Verder niets. Waarom blijf ik die vervelende lusjes zien bij de onderkant. Wel zoveelste keren alle draden weghalen en opnieuw naaien. Het gebeurt steeds weer. Ik snap er geen biet van, hoor ... van alles geprobeerd. Wat moet ik nou doen om boven- en onderkant mooie steken te laten voorzien ? Ik hoop dat mijn vraag beantwoord kan worden.

    Gesteld op 12-3-2015 om 14:09 in forum Singer Professional XL 1 Misbruik melden
    • Aan de rechterknop beneden van de naaimachine de klep openen en draai naar links. En de draad in de juiste richting spannen. Eindelijk is dat gelukt ! Ik was wel de hele dag bezig om uit te vinden hoe het moest. Eindelijk gelukt ! Bedankt voor informatie .... Geantwoord op 12-3-2015 om 20:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info