• Ik heb een singer naaimachine 6180 en krijg E7 melding op het scherm!!
    Wat kan ik doen?

    Gesteld op 8-10-2018 om 10:57 in forum Singer 6180 Misbruik melden
    • Bovenop de machine zit de spoelopwinder, die je inschakelt door het spoeltje op het asje te schuiven en dat naar rechts te duwen. De naaifunctie wordt dan gelijktijdig uitgeschakeld.

      De naaimachine heeft een "naaldboom", dat is het op en neer bewegende stangetje waaraan de naald bevestigd zit. Daarnaast zit de stang waar de persvoet aan bevestigd is.

      Links daarvan heb je de draad inrijjger en het boompje voor het knoopsgat. Beide hebben een klein handvat, zodat je duidelijk kunt zien als ze naar beneden staan. Je doet die alleen naar beneden om die functie te gebruiken, daarna doe je die dingen weer omhoog.

      Wil je een knoopsgat maken, dan kies je de knoopsgatvoet, een knoopsgat uit de stekenkeuze knoppen en doet het knoopsgat boompje omlaag.

      Wil je gewoon naaien, dan kies je een naaisteek en let erop
      dat de draadinrijger omhoog staat,
      dat de knoopsgat sensor omhog staat,
      dat de naaivoet is bevestigd,
      dat de persvoet omlaag staat, met een stuk stof eronder,
      dat de spoelopwinder niet is ingeschakeld.

      Anders krijg je een foutmelding en in mijn boekje zijn de foutmeldingen niet gedocumenteerd, dus je zoekt je gek naar de betekenis van die meldingen.

      Ik hoop dat dit je helpt. Geantwoord op 8-10-2018 om 15:42

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Het probleem E7 is opgelost, ik had niet gezien dat de knoopsgat sensor omlaag stond.Nadat het omhoog geschoven was deed alles weer.Groeten,M.Jongsma Geantwoord op 25-7-2023 om 14:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info