• Led lampje op scanner gaat niet branden. Computer zegt herkent aangesloten apparaat niet ( Unknow Divice) Dit apparaat is gestopt omdat er problemen mee zijn ( Code 43 ) Heb apparaat vandaag gekocht.

    Gesteld op 24-10-2017 om 22:17 in forum Silvercrest SND 3600 A2 Misbruik melden
    • Ik neem aan dat je de software hebt geïnstalleerd. Dan moet er iets mis zijn met de USB-aansluiting, de kabel of het apparaat zelf. Ik zou ermee terug gaan naar Lidl en een ander exemplaar vragen. Na problemen met mijn eerste scanner heb ik nu veel plezier van mijn nieuwe. Werkt heel makkelijk, tot nu toe geen problemen. Bij schoonmaken van het venster met het borsteltje is het belangrijk om de borstelkant naar onderen te houden, en de "steel" aan de bovenkant. anders krijg je het borsteltje er niet meer uit.
      Je kunt nog proberen de software opnieuw te installeren, maar als het lampje niet gaat branden moet er toch ergens wat mis zijn. Succes!
      Willem Geantwoord op 24-10-2017 om 22:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info