• We hebben een silva stappenteller gekocht. Volgens de handleiding dienen we de beide knoppen tegelijk in te drukken om het de resetten. Dit lukt. Daarna op mode drukken dit gaat niet goed.
  erstaat niet bij welke knop de mode knop is maar welke knop ik ook indruk er gebeurt niets.
  Kun u ons aangeven wat we verkeerd doen.
  Graag horen we van u
  Ons e-mail adres is hennygerritsen1949@gmail.com

  Gesteld op 28-12-2016 om 14:17 in forum Silva Stappenteller Misbruik melden
  • Wij hebben enkele dagen geleden ook een Silva ex-step gekocht en hadden hetzelfde probleem.
   Wij zijn terug naar de winkel geweest en daar zei men dat de oranje silva ex step ENKEL HET AANTAL STAPPEN telt. Je kan dus geen enkele waarde inbrengen (staplengte, gewicht enz.). Je kan enkel resetten voor het aantal stappen.
   Wij vinden dit wel teleurstellend want als je de gebruiksaanwijzing op het internet vraagt krijg je een heel andere uitleg (met een foto van een Silva met vermelding Mode op de linkertoets). Hopelijk ben je hiermee verder geholpen. Geantwoord op 31-12-2016 om 18:16

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info