• Ben handleiding kwijt, heb de batterij vervangen maar kan niks meer instellen. Er komt alleen maar 10000 op met de 1 en Dist die staat te pinken!!

    Gesteld op 16-6-2012 om 20:00 in forum Sigma Sport BC 800 - 1997 Misbruik melden
    • Na vervangen batterij komt er normaal eerst de taalkeuze op (DEUT, ENGL, FRAN, ESPA)
      DEUT(duits) benadert best onze taal, dus, met de linkse knop ondeaan kies je de taal en rechts onder = volgende stap
      dus als er DEUT op staat, de rechtse knop drukken.
      Dan krijg je als tweede keuze Km/h of Mph (staat op KM dus volgende )
      dan krijg je wielomtrek in mm ( als je Mph koos is dat mogelijk in duim !)
      stel hier de nauwkeurig gemeten wielomtrek in links- onder = optellen cijfer, Rechtsonder= volgend cijfer, tot je voorbij laatste cijfer komt.
      Dan krijg je KM (totaal afstand) na vervangen batterij kan je hier de km instellen die ja al had voor het vervangen

      Let op, uit deze kringloop kom je niet, want je gaat steeds terug naar land/taal, enz, dus als alles juist staat, druk je met een balpen in het rubber-rondje achteraan rechts-boven.
      Nu kom je op de voorkant op tijd-instellen, de uren knipperen(24 uursklok- indien je Mph koos kan dit AM/PM zijn, weet ik niet)
      stel klok in - linksonder = volgend getal, rechtsonder = naar minuten, en druk na juiste instelling terug achteraan op het rubber-rondje met balpen.
      Dit is wat ik er van weet en pas toepaste.
      Opgelet: wielomtrek = meten onder belasting van de persoon die normaal fietst, voeten op de pedalen.
      Plak een dun tape over de band. Zet die op een tegelvloer, net op een voeg (merk die voeg), zet persoon op fiets, en duw iemand die voort tot tape terug perfect beneden is. Merk vloer (alcoolstift), en meet op de mm nauwkeurig de afstand tussen de merktekens. Dat is het in te geven getal (bvb voor een 26 " wiel, 2008 mm, of 1988 mm, voor een 28 " is dat een pak hoger)
      Klaar Geantwoord op 14-5-2014 om 14:58

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info