• ook bc1200 draadloos... 2e hands fiets gekocht, computertje zelf aan de praat gekregen maar zender of ontvanger doen het niet, snelheid blijft op 0 ook na proberen omdraaien batterijtjes?! groet peter

  Gesteld op 8-8-2009 om 19:12 in forum Sigma Sport BC 1200 Misbruik melden
  • Ik heb niet de draadloze en mijn snelheid blijft ook op 0km/h staan.
   De puls van de wielsensor werkt wel want de rijtijd start en stopt bij fietsen/stoppen.

   Ik heb vandaag de instelling voor de wieldiameter ingesteld.
   Stond standaard op 2155 wat een (volgens tabel) onbekende kode is, misschien is nu het probleem van de 0km/h opgelost?? Geantwoord op 25-7-2012 om 13:43

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info